NOTÍCIES

"Practica la salut", el programa per promoure l'activitat física que organitza l'Ajuntament

dimecres 03 de abril del 2024, Sant Andreu de la Barca

Aquest mes d'abril i dissabte 1 de juny, torna a Sant Andreu de la Barca el programa "Practica la salut". Una iniciativa promoguda per les regidories de Salut Pública i Esports i Activitat Física amb l'objectiu de promoure i fer visible les activitats físiques saludables per a tothom. És per això que s'han programat 4 activitats dirigides al carrer, dutes a terme per tècnics esportius d'Esportssab de manera que qualsevol persona es pugui incorporar de forma espontània. Totes 4 són gratuïtes i obertes a la ciutadania.

El regidor d'Esport i Activitat Física, Miquel Abril, ha recordat que "l'objectiu del programa és posar l'esport a l'abast de tothom i que tothom s'animi a participar. Volem fomentar l'esport com una manera de viure, integrar-lo en el nostre dia a dia i, com a Ajuntament, volem posar en disposició de la ciutadania els entorns necessaris perquè tothom pugui gaudir de l'activitat física".

 

CALENDARI DE SESSIONS:

Diumenge 7 d'abril

Ioga

A les 11:00 hores al Parc Central

 

Diumenge 14 d'arbil

Bodybalance

A les 11:00 hores a la Plaça Federico García Lorca

 

Diumenge 21 d'abril

Zumba

A les 11:00 hores a la Plaça Federico García Lorca

 

Dissabte 1 de juny

Gimnàstica per a la Gent Gran

A les 18:30 hores a la Plaça Federico García Lorca

 

La realització de les activitats requeriran cita prèvia a esportssabarca.deporsite.net o al telèfon 936 534 408Les reserves es podran fer a partir de les 07:00h del matí del dimecres abans de cada activitat o el mateix dia si l’aforament ho permet. En cas de previsió de meteorologia adversa o per causes tècniques, l'organització es reserva el dret a modificar o anul·lar les activitats programades.