NOTÍCIES

Es reprèn el servei del Punt d'Orientació Digital
  divendres 29 de octubre del 2021, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament ha reprès el Punt d’Orientació Digital, un servei d’assessorament digital personalitzar per contribuir a reduir la bretxa digital i ajudar als ciutadans a fer els seus tràmits per internet.

L’Ajuntament ofereix un nou espai a Correus per millorar el servei a la ciutat
  dimecres 24 de març del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha ofert un local a l'empresa pública estatal de Correus per millorar l'atenció que aquesta presta a la ciutat.
Facilitat pel pagament de tributs i multes on line
  dimarts 16 de març del 2021 L'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona facilita fer els tràmits de manera online perquè els ciutadans no s'hagin de desplaçar a l'oficina per gestionar o abonar els imports dels seus tributs o multes, així com la resta d'ingressos de caràcter públic municipal.
L’Ajuntament incorpora dues persones a la plantilla d’agents comunitaris
  divendres 26 de febrer del 2021 Aquesta setmana s'han incorporat dues dones a la plantilla d'agents comunitaris de la ciutat, en el marc d'un programa específic per fomentar l'ocupació entre aquest col·lectiu, que és, habitualment, el que té més problemes d'inserció laboral. El programa d'agents comunitaris es va posar en marxa el passat mes d'agost i la seva feina fonamentalment és conscienciar a la ciutadania sobre les mesures de seguretat i higiene que cal seguir per poder contenir la propagació de la pandèmia, millorar la convivència i el civisme a la ciutat i la cura dels espais públics. Aquest pla d'ocupació l'impulsa l'Ajuntament amb el suport de la Diputació.
Nou servei d’acompanyament personalitzat per reduir la bretxa digital
  dimarts 16 de febrer del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa un nou servei per acompanyar i assessorar les persones poc habituades a utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i l'administració electrònica per fer tràmits i gestions administratives.
L’Ajuntament garanteix el trasllat de les persones amb discapacitat als col•legis electorals
  dijous 04 de febrer del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha habilitat un servei especial per poder garantir el trasllat als col·legis electorals de les persones amb mobilitat reduïda. D'aquesta manera, el consistori garanteix el seu dret constitucional al vot als comicis al Parlament de Catalunya del pròxim dia 14 de febrer. El servei s'adreça a les persones amb discapacitat motriu que no disposin de mitjans propis per a desplaçar-se. Per poder accedir al servei cal fer una sol·licitud trucant al 610 52 17 38 abans del dijous dia 11 de febrer. Des del consistori s'establirà un servei de recollida i trasllat fins al col·legi electoral per tal que aquestes persones puguin exercir el dret a sufragi.
Canvis als col·legis electorals per a les eleccions del 14 de febrer
  dilluns 01 de febrer del 2021 Un total de 19.510 persones de Sant Andreu de la Barca estan cridades a les urnes el pròxim dia 14 de febrer per triar els membres del Parlament de Catalunya.
Amplien fins al 12 de febrer el termini per votar per correu a les eleccions al Parlament
  dimarts 12 de gener del 2021 La Junta Electoral Central (JEC) ha ampliat els terminis de sol·licitud de vot des de l'exterior fins al 19 de gener i d'enviament del vot per correu fins al 12 de febrer per a les eleccions al Parlament. La ciutadania resident a l'exterior i inscrita al Cens Electoral de Residents Absents (CERA) que vulgui votar a les eleccions al Parlament podrà fer la sol·licitud de vot fins al 19 de gener i no fins al 16 com estava previst inicialment. Pel que fa a l'ampliació del vot per correu, els electors que vulguin dipositar la seva papereta per aquesta via tindran temps per fer les seves sol·licituds fins al 4 de febrer. El termini per enviar el vot finalitzarà a les 14h del divendres 12, i no el dimecres 10 com estava estipulat en un primer moment. Aquests comicis són els primers, arran de la crisi sanitària, en els què es pot demanar el vot per correu de manera telemàtica mitjançant un certificat digital i sense necessitat d'anar presencialment a una oficina de Correus. En aquest sentit, les persones poden exercir el seu dret a vot per correu en el mateix moment que el treballador de Correus entregui la documentació electoral, entregant personalment el sobre electoral, i l'empleat de Correus donarà a l'elector un justificant acreditatiu del dipòsit de vot. D'aquesta manera, el votant evita haver d'anar novament a una oficina de Correus. Les eleccions al Parlament estan previstes per al pròxim dia 14 de febrer, encara que el Govern decidirà el pròxim dia 15 la conveniència de mantenir la data donada l'emergència sanitària que vivim.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca crea un nou servei d’acompanyament digital per reduir la bretxa digital
  divendres 04 de desembre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha crear un servei d'assessorament digital personalitzar per contribuir a reduir la bretxa digital i ajudar als ciutadans a fer els seus tràmits per internet.
Els ciutadans de Sant Andreu de la Barca ja fan 6 de cada 10 tràmits on line
  dijous 15 de octubre del 2020 Sis de cada 10 veïns de Sant Andreu de la Barca ja fa els seus tràmits municipals mitjançant Internet.
L’Ajuntament reforça el servei d’atenció al ciutadà
  dimarts 08 de setembre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reforçat la seva Oficina d'Atenció al Ciutadà amb la incorporació de sis persones més, en el marc d'un nou pla d'ocupació que compta amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.
L'Ajuntament reforça les mesures d'higiene i control per reduir el risc de contagis
  divendres 31 de juliol del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reforçat les mesures d'higiene, ha potenciat el control de l'ús de mascaretes als espais públics i ha adoptat mesures de seguretat als accessos als edificis municipals.
Una incidència de Vodafone deixa sense servei telefònic l’Ajuntament
  dilluns 08 de juny del 2020 Una incidència amb la telefonia de Vodafone a Espanya ha deixat aquest matí inoperatiu el telèfon de l'Ajuntament.
L’Ajuntament posa en marxa una oficina única d’atenció al ciutadà
  dilluns 18 de maig del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa aquesta setmana una oficina única d'atenció al ciutadà amb la finalitat de facilitar de manera àgil, ràpida i efectiva la informació que requereixin els veïns en cada moment.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reconeix l’esforç dels nens i de les nenes durant el confinament
  divendres 17 de abril del 2020 L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha dictat un ban adreçat als nens i a les nenes de la ciutat on els agraeix el seu esforç, reconeix la seva ajuda i els demana que siguin una “vitamina'dquo;·pels grans amb les seves trucades i amb les seves videoconferències.
L’Ajuntament demana la posada en marxa de l’hotel medicalitzat
  dimarts 14 de abril del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca tornarà a demanar demà dimecres la posada en marxa del l'hotel medicalitzat habilitat al Bristol per donar servei a les persones de la ciutat afectades de Coronavirus. El consistori reclamarà formalment al departament de Salut de la Generalitat la seva posada en funcionament donada la situació que hi ha a l'hospital de referència, el de Martorell, i dels equipaments sanitaris habilitats. El ple municipal, que per primera vegada serà telemàtic, començarà a les 12.30 hores i es podrà seguir en directe per la web municipal.
L’Ajuntament aprova una declaració institucional davant la situació d’emergència provocada per la pandèmia del coronaviurs
  divendres 27 de març del 2020 El Ple municipal corresponent al mes de març ha aprovat per unanimitat una moció institucional davant la situació que vivim d'emergència provocada per la pandèmia del coronavirus.
Segueix el ple municipal en directe
  dijous 26 de març del 2020 Avui dijous a partir de les 10.00 hores hi ha ple municipal corresponent al mes de març i ho farà prenent mesures especials conseqüència de la pandèmia del coronavirus.
El Ple municipal d’aquest mes es farà a porta tancada i només amb l’assistència dels portaveus
  dimecres 25 de març del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca celebrarà demà dijous el ple ordinari corresponent al mes de març i ho farà prenent mesures especials conseqüència de la pandèmia del coronavirus.