NOTÍCIES

Segona mostra d'equips d'emergència

dijous 06 de juny del 2024, Sant Andreu de la Barca
Segona mostra d'equips d'emergència

Aquest dissabte 8 de juny, Sant Andreu de la Barca celebra la segona mostra de vehicles d'emergència. Una jornada que comptarà amb la presència de la Policia Local, Bombers, Guàrdia Civil, Policia Nacional, ADF, Protecció Civil SAB i Mossos d'esquadra.

Marc Giribet, alcalde de Sant Andreu de la Barca, ha animat la ciutadania a assistir-hi. "Aquest any podem disposar de tots els cossos d'emergència. És una jornada familiar, festiva i educativa per a conèixer quines persones ens cuiden i protegeixen, com i de quina manera ho fan i com és d'important la seva funció per a la ciutadania".

S'hi han preparat diversos tallers infantils, es podrà gaudir d'una exhibició de la unitat canina de la Policia Local i els més petits i petites podran portar el seu patinet, no elèctric, per a participar en un circuit d'educació viària.

La jornada se celebrarà al Parc de la Solana, en horari d'11:30 a 14:00 hores. "El Parc de la Solana gairebé se'ns queda petit per a poder incloure tota la varietat de vehicles del que podrem gaudir aquest any. És una oportunitat idònia per a apropar aquests cossos a la ciutadania perquè se'ls conegui i valori millor", conclou l'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Marc Giribet.