NOTÍCIES

L’Ajuntament dissenya un camí segur per arribar al concert jove de dissabte
  dimarts 05 de juliol del 2022, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha dissenyat un camí segur per conduir als joves fins al concert que es farà el pròxim dissabte a la zona de barbacoes.

S’obren les inscripcions per a la Gimcana nocturna
  dimecres 22 de juny del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca recupera la gimcana nocturna de la Festa Major, que tindrà lloc la matinada del 3 al 4 de setembre.
Sant Andreu recupera la Gimcana Nocturna de Festa Major
  dimecres 01 de juny del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca recupera la tradicional gimcana nocturna per a la Festa Major d'enguany.
Diversió per als més petits a la Fira de la Primavera
  dijous 26 de maig del 2022 La Fira de la Primavera, celebrada del 27 al 29 de maig, tindrà un ampli ventall de propostes per als més petites i petites de la ciutat.
Tornen les aules d’estudi nocturn per preparar els exàmens finals
  dimecres 11 de maig del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa en marxa un any més les aules d'estudi nocturn.
Sant Andreu reprèn la tradicional rua de Carnaval
  dimecres 09 de febrer del 2022 Sant Andreu de la Barca s'omplirà un any més d'alegria i disbauxa amb motiu del Carnaval.
Els Reis Mags repartiran il·lusió i alegria pels carrers de la ciutat
  dilluns 03 de gener del 2022 Els Reis Mags tornaran a repartir il·lusió i alegria pels carrers de Sant Andreu de la Barca el pròxim dia 5 de gener amb una cavalcada que s'adapta a la nova situació derivada de la pandèmia que vivim.
Sant Andreu de la Barca commemora el Dia dels Drets dels Infants amb una gimcana familiar
  dijous 11 de novembre del 2021 Sant Andreu de la Barca celebra un any més el Dia Universal dels Drets dels Infants amb una activitat adreçada als nens i nenes al pati de l'Escola Vall de Palau.
El Centre Obert estrena ubicació a la Casa Estrada
  dimecres 27 de octubre del 2021 A mesura que la pandèmia s'estabilitza, es van reprenent activitats, programes i iniciatives. Aquest mes els nens i adolescents del Centre Obert han pogut tornar a les aules després de més d'un any i mig sense activitat.
L’activitat de 'por' per celebrar Halloween
  dijous 21 de octubre del 2021 La plaça Font de la Roda serà el pròxim 30 d'octubre “la plaça del terror'dquo;.
2.000 joves de la ciutat ja tenen la seva Jove Card
  dijous 07 de octubre del 2021 El jove Sergio Barroso ha rebut avui la seva Jove Card, la 2.000 que lliura l'Ajuntament.
L’Ajuntament contracta cinc joves amb titulació superior
  dijous 30 de setembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha contractat un total de 5 joves amb formació superior en el marc d'un programa de Garantia Juvenil que té com a finalitat facilitar una primera experiència laboral a les persones que han acabat els seus estudis.
Sant Andreu de la Barca celebra una Festa Major adaptada a la nova realitat
  dilluns 30 de agost del 2021 Sant Andreu de la Barca celebra del 3 al 6 de setembre una nova edició de la Festa Major, que arriba després de la cancel·lació de l'edició de 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contractarà cinc persones amb formació superior perquè tinguin experiència laboral
  divendres 27 de agost del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca incorporarà enguany joves amb titulació superior perquè treballin al consistori i d'aquesta manera puguin aconseguir experiència professional que els ajudi a insertar-se al mercat laboral.
Mig centenar de participants al concurs de microrelats amb mascareta
  divendres 18 de juny del 2021 Un total de 52 persones han participat a la segona edició del concurs de microrelats amb mascareta convocat per l'Ajuntament.
Tornen les aules d’estudi per preparar els exàmens finals i les proves de selectivitat
  dijous 20 de maig del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca torna a facilitar als alumnes de la ciutat la preparació dels seus exàmens finals.
Ampliació del termini per optar a una beca de transport
  dilluns 10 de maig del 2021 L'Ajuntament ha ampliat el termini per poder sol·licitar una beca de transport com a conseqüència de la incidència informàtica que es registra des de fa uns dies a la plataforma que serveix per presentar documentació al consistori.
S’obren les inscripcions per al Casal d’Estiu
  divendres 07 de maig del 2021 Dilluns 10 de maig s'inicia el període d'inscripcions per a les activitats d'estiu del Casal d'Estiu i les estades de futbol i tennis.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca subvenciona el transport escolar
  dilluns 12 de abril del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà 13.600 euros per subvencionar el transport escolar dels alumnes que fan els seus estudis fora de la localitat.