NOTÍCIES

La Gimcana Nocturna 2023 rep una nota de 8,6

dimecres 04 de octubre del 2023, Sant Andreu de la Barca
La Gimcana Nocturna 2023 rep una nota de 8,6

S’han presentat els resultats de l’Enquesta de Valoració Ciutadana de la Gimcana Nocturna on han participat els grups així com persones dels diferents controls.

 

La nota final de la Gimcana Nocturna del 2023 és d’un 8,6 i més del 98% de les persones que hi ha participat tornarien a formar part de la Gimcana Nocturna el 2024.

 

El procés d’inscripció, la documentació entregada als grups per part de l’organització i la reunió informativa també reben molt bones notes, amb un 9,0, un 9,4 i un 9,2 respectivament, “és un element que ens interessava molt saber sobretot per la prova 0”. Javier Romero, regidor de Joventut i de Participació Ciutadana, també ha explicat una de les novetats d’enguany. “En la vessant comunicativa, hem posat en marxa un grup de WhatsApp entre l’organització i tots els grups participants que ha tingut una rebuda excel·lent”. De fet, ha obtingut una nota de 9,3 i amb quasi el 95% de les respostes amb una nota de 8 o superior.

 

“Hi ha elements que hem de millorar, com els temps d’espera a les proves i a la botifarrada, així com la presentació dels grups”, ha explicat el regidor de Joventut i Participació Ciutadana. Tot i que es puntua amb més d’un 7 cada un dels tres apartats, segons Romero “són tres aspectes que hem de millorar a les properes edicions per acostar-nos a la nota mitjana de la Gimcana Nocturna”.

 

Les proves i la seva ubicació també ha tingut una molt bona rebuda per part dels grups participants a la Gimcana Nocturna ja que els emplaçaments reben una nota de 8,9 i les proves un 8,6. En aquest punt, l’Enquesta de Valoració Ciutadana també preguntava sobre les proves amb aigua que han rebut una puntuació de 8,3. L’esmorzar també puntua amb un excel·lent, 9,0 i disposar d’opcions sense gluten i veganes també obté un 8,4.