NOTÍCIES

L’Ajuntament habilita tres refugis climàtics amb motiu de l’onada de calor
  dimarts 14 de juny del 2022, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha habilitat tres equipaments municipals com a refugis climàtics, amb la finalitat de donar confort tèrmic, aigua i descans a la ciutadania amb motiu de l’onada de calor.

Nova campanya de recollida de productes
  divendres 10 de juny del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i el Fòrum d'Entitats de la ciutat han organitzat per aquesta setmana una nova campanya de recollida de productes, que posteriorment es faran arribar al Banc d'Aliments.
Els veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca es podran beneficiar de la targeta rosa metropolitana
  dijous 09 de juny del 2022 A partir del pròxim dilluns dia 13 de juny, els veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca es podran beneficiar dels títols de transport metropolitans socials, com la targeta rosa, la targeta rosa reduïda (T4) i el passi d'acompanyant.
Sant Andreu promou una campanya de recollida de roba
  dilluns 09 de maig del 2022 Sant Andreu de la Barca promou una campanya de recollida de roba, que es lliurarà a l'entitat solidària Solidança.
Obert el termini per demanar subvencions pel lloguer de persones grans
  dimarts 01 de març del 2022 Ja està obert el termini per sol·licitar un ajut per a pagar el lloguer de les persones majors de 65 anys, que atorga l'Agència de l'Habitatge de Generalitat.
L’Ajuntament dobla recursos de suport a la infància
  dimarts 01 de març del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha incrementat els recursos que destina a donar suport a la infància amb la finalitat que cap nen es quedi enrere i afavorir la igualtat entre aquest col·lectiu.
L’Ajuntament reprèn el servei de transport adaptat
  divendres 11 de febrer del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reprendrà el pròxim dilluns el servei de transport adaptat de les persones amb discapacitat o dependència per poder traslladar-se als centres de dia.
Acord amb Mercadona per nodrir el Banc d’Aliments de producte fresc
  divendres 11 de febrer del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha arribat a un acord amb la cadena de distribució Mercadona perquè aquesta empresa cedeixi l'excedent de la botiga que té a la ciutat al Banc d'Aliments de la localitat.
Ajudes per què cap infant es quedi enrere
  dilluns 07 de febrer del 2022 Un total de 45 famílies de Sant Andreu de la Barca ha rebut una beca per ajudar a pagar les activitats d'estiu dels seus infants.
L'Ajuntament amplia la seva cartera de serveis per a les persones amb discapacitat
  dilluns 17 de gener del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca compta amb una àmplia carera de serveis que marquen com a finalitat fomentar l'autonomia de les persones amb discapacitat, com
L’Ajuntament pren mesures per provar de contenir la propagació de la pandèmia
  dimarts 21 de desembre del 2021 L'Ajuntament ha pres avui diverses mesures amb la finalitat de provar d'aturar l'expansió de la covid-19.
Sant Andreu de la Barca es vesteix de taronja amb motiu del Dia de les persones amb disCapacitat
  divendres 03 de desembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca il·luminarà aquesta tarda indrets emblemàtics de la ciutat de color taronja amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat.
L’Ajuntament dissenya un pla d’atenció integral a les persones que més ho necessiten
  divendres 12 de novembre del 2021 Atendre i donar resposta a les persones més vulnerables i que més suport necessiten perquè ningú es quedi enrere. Amb aquest objectiu, l'Ajuntament ha dissenyat un pla d'atenció a les persones, que preveu accions com la millora del servei de teleassistència, un nou servei de transport porta a porta per a persones amb discapacitat o suport especial per a nens i joves de famílies amb dificultats especials.
El Centre Obert estrena ubicació a la Casa Estrada
  dimecres 27 de octubre del 2021 A mesura que la pandèmia s'estabilitza, es van reprenent activitats, programes i iniciatives. Aquest mes els nens i adolescents del Centre Obert han pogut tornar a les aules després de més d'un any i mig sense activitat.
L’Ajuntament ajuda a pagar el rebut de l’aigua a les persones grans que ho necessitin
  dimarts 05 de octubre del 2021 L'Ajuntament ajudarà a pagar el rebut de l'aigua a les persones més grans de 65 anys que tinguin problemes per fer front a aquesta despesa.
L’Ajuntament inicia una campanya de recollida de fons per ajudar als ciutadans de La Palma
  divendres 01 de octubre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha iniciat una campanya de recollida de diners per ajudar a les persones afectades per l'erupció del volcà Cumbre Vieja, a l'illa de La Palma.
Grup de suport emocional per a persones cuidadores de dependents
  dimarts 28 de setembre del 2021 Compartir experiències, recursos i emocions. Aquest és l'objectiu del grup de suport emocional per a persones amb dependència que començarà el pròxim dia 7 d'octubre.
La socialista Irene Cabrera es fa càrrec de la cartera de Serveis Socials
  dimecres 01 de setembre del 2021 La socialista Irene Cabrera és nova regidora socialista i a partir d'ara es farà càrrec de la cartera de Serveis Socials.
L’Ajuntament habilita espais climatitzats per les persones vulnerables
  dijous 12 de agost del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha obert espais climatitzats perquè puguin anar-hi persones vulnerables que no tinguin aire condicionat a casa.