NOTÍCIES

Ajuts per l’inici del curs escolar

A partir de demà es poden sol·licitar les beques menjador i per la compra de material escolar
dimecres 31 de agost del 2022, Sant Andreu de la Barca
Ajuts per l’inici del curs escolar

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha previst ajuts per als infants, que es podran demanar a partir de demà, 1 de setembre.

 

Es tracta d’ajuts per a l’adquisició de material escolar i llibres de text i per les beques menjador. A partir de demà dijous també es podran sol·licitar els ajuts per pagar el rebut de l’aigua de les persones més grans de 65 anys.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha destacat que “continuem treballant perquè ningú es quedi enrere. És per això que aquest any s’han incrementat els ajuts que des de l’Ajuntament donem a les famílies més vulnerables, amb la finalitat que tothom tingui les mateixes oportunitats”.

 

A partir del dijous 1 de setembre es podran demanar els ajuts pels menjadors escolars. En aquest cas, l’Ajuntament dedica una partida de més de 130.000 euros. L’objectiu és arribar al màxim nombre de famílies per garantir un menjar saludable al migdia.

 

També a partir de demà dijous es podran demanar els ajuts per a l’adquisició de material escolar i llibres de text. L’Ajuntament destina una partida de 70.000 euros i es previst que aquest ajut pugui arribar a mig miler de persones.

 

I finalment, les persones majors de 65 anys podran demanar ajuts per a pagar el rebut de l’aigua, una petició que l’any passat van fer mig centenar de persones.

 

“Som conscients que la situació econòmica que vivim és complexa però, sens dubte, l’Ajuntament continuarà treballant per aconseguir que cap veí o veïna de la ciutat es quedi enrere”, ha dit Ana Alba.