NOTÍCIES

La campanya "Cap infant sense joguina" recull joguines per a 130 infants

dimecres 10 de gener del 2024, Sant Andreu de la Barca
La campanya

Un total de 130 infants i joves de Sant Andreu de la Barca, d’entre 0 i 17 anys, han rebut les joguines que s’han recaptat gràcies a la campanya “Cap infant sense joguina”. L’objectiu de la campanya és que cap infant del municipi es quedi sense regal la Nit de Reis.

 

En total, s'han preparat 66 lots, amb un total de 700 joguines recollides. Aquests lots han estat seleccionades amb criteris educatius sota la supervisió de l'equip d'educadores socials de l’Ajuntament.

 

Durant diferents jornades, s'han habilitat diversos punts de recollida, tant en estands al carrer com en establiments col·laboradors i esdeveniments organitzats .

 

Els comerços i entitats participants inclouen Sant Andreu Amb Tu, Associació Veïns La Solana, Associació Veïns Jardi Parc Vall Palau, Club Bàsquet Sant Andreu, Vivendis Serveis Immobiliaris, Mathom Store SL, Papereria Vall Palau, Papereria Catalunya, CTW Services i el Club de Futbol Sant Andreu de la Barca Agrupació amb la organització d’un torneig solidari.

 

La presidenta de l’Àrea de Drets de la Ciutadania i Polítiques Socials, Eunice Martín, ha explicat que “per primera vegada s’ha centralitzat aquesta campanya per part de l’ajuntament i amb una excel·lent col·laboració de voluntaris i entitats.