NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca dedica una setmana a mostrar la diversitat

Amb tallers i activitats sobre diversitats com la cultural, la física o la sensorial
dijous 09 de març del 2023, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca dedica una setmana a mostrar la diversitat

Sant Andreu de la Barca dedica tota una setmana a parlar i reflexionar sobre la diversitat en el més ampli sentit de la paraula.

 

Del 13 al 19 de març, l’Ajuntament, amb la col·laboració de diferents entitats de la ciutat, organitza diverses activitats, xerrades i exposicions sobre la diversitat, des de la física fins a la generacional, la cultural o la sensorial.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha explicat que “la diversitat humana a la societat ens ajuda a tenir un ventall d’oportunitats per a créixer, desaprendre limitacions, descobrir i compartir si ho fem des del respecte i admiració” i ha assegurat que “la diferència no ens ha d’allunyar sinó enriquir com a comunitat”.

 

Un dels punts destacats de la programació és la projecció d’una pel·lícula amb audiodescripció, adreçada al col·lectiu de persones invidents o amb poc residu visual i que compta amb la col·laborat la ONCE.

 

Les activitats es tancaran diumenge dia 19 de març amb l’organització d’un vermut del món, una trobada d’entitats a l’esplanada del mercat setmanal on es hi haurà una mostra gastronòmica o activitats esportives.