NOTÍCIES

Arrenca una nova campanya de recollida de productes

Divendres 30 de juny
dimecres 28 de juny del 2023, Sant Andreu de la Barca
Arrenca una nova campanya de recollida de productes

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i el Fòrum Solidari organitzen una nova recollida d'aliments bàsics, productes d'higiene i alimentació infantil en una iniciativa solidària destinada a ajudar als més necessitats de la ciutat. Aquesta acció solidària tindrà lloc el divendres 30 de juny i compta amb diversos punts de recollida, entre ells el Mercadona, Caprabo i BonÀrea.

 

L'objectiu principal d'aquesta recollida d'aliments és contribuir al banc d'aliments locals per assegurar que les persones més vulnerables de la comunitat tinguin accés a una alimentació adequada i a altres productes essencials.

 

L'alcalde, Marc Giribet, ha expressat la importància d'aquesta iniciativa solidària per al municipi: "En moments difícils com aquests, és fonamental que la comunitat s'uneixi per ajudar als més necessitats. Estem molt agraïts de poder col·laborar amb el Fòrum Solidari per organitzar aquesta recollida d'aliments bàsics. Amb aquesta acció, estem mostrant la solidaritat que caracteritza Sant Andreu de la Barca".

 

La recollida de productes es realitzarà durant tot el dia el divendres 30 de juny als punts de recollida designats. Les persones que vulguin col·laborar poden portar aliments no peribles com arrossos, pasta, llegums, oli, llet, conserves, així com productes d'higiene personal i infantil. Tots els productes recollits seran destinats al banc d'aliments locals, que s'encarrega de distribuir-los de manera justa i equitativa entre les persones i famílies en situació de vulnerabilitat.