NOTÍCIES

L’Ajuntament recull en una guia l’oferta educativa que presta a escoles i instituts

Un pas més en el camí de fer de Sant Andreu una ciutat educativa
dijous 24 de novembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament recull en una guia l’oferta educativa que presta a escoles i instituts

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha editat una guia on recull l’oferta educativa que presta a escoles i instituts.

 

Les visites dels escolars a l’ajuntament, les sortides als parcs, els tallers sobre violència masclista o les classes de seguretat vial són algunes de les propostes que fa l’Ajuntament als centres educatius de la ciutat.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha explicat que “aquest és un pas més per fer de Sant Andreu una ciutat educadora” i ha recordat que “l’educació és un pilar bàsic de la nostra societat perquè amb ella posem els fonaments per tenir una ciutat més justa, igualitària i on tothom tingui les mateixes oportunitats”.

 

“Quan parlem d’educació ho fem de manera transversal. Són molts els factors implicats i molts els canvis als que ens hem d’adaptar permanentment. La professionalitat i dedicació de la comunitat educativa és cabdal en la formació dels infants, així com les oportunitats que dona la ciutat per donar-nos d’eines per l’aprenentatge constants”, ha dit l’alcaldessa.

 

Alba ha remarcat que “l’educació és cosa de tots i de totes i està present a totes les accions del Govern amb la finalitat d’ensenyar, d’educar i sobretot de guiar als infants per convertir-se en adults autònoms, amb idees pròpies i capacitat de crítica”.