NOTÍCIES

S'obren les convocatòries de subvencions destinades a entitats per l'any 2024 per valor de 230.000 euros

divendres 12 de abril del 2024, Sant Andreu de la Barca
S'obren les convocatòries de subvencions destinades a entitats per l'any 2024 per valor de 230.000 euros

A partir d'avui, s'obre el termini per a presentar la sol·licitud de subvencions destinades a actuacions o programes d’utilitat pública o social pel municipi que duguin a terme les entitats, que complementin o supleixin la competència municipal, o bé, que siguin d’interès local i que tinguin caràcter social, de salut, educatiu, infantil, juvenil, cultural, esportiu, veïnal, de cooperació al desenvolupament i de sensibilització.

 

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reservat al voltant de 230.000 euros per a destinar a aquests ajuts. Les condicions i requisits exigibles que haurà de complir el projecte de l’activitat o programa a subvencionar per poder optar a aquesta subvenció s'estableix a les bases reguladores de cada convocatòria específica.

 

Des d'avui es poden sol·licitar les subvencions per a projectes culturals, socials o per a activitat i iniciatives esportives. Es podran sol·licitar fins al 10 de maig, ambdós inclosos.

 

A partir del dilluns 15 d'abril es podran sol·licitar les subvencions per a projectes de participació ciutadana, de cooperació, educatius, de polítiques d'igualtat o en l'àmbit de la joventut. Es podran sol·licitar fins al 13 de maig, ambdós inclosos.

 

Sempre que es tracti de projectes d'àmbits diferents, les entitats poden sol·licitar més d'una subvenció. És a dir, una per àmbit.

 

Els ajuts es poden demanar fent el tràmit a: https://www.seu-e.cat/ca/web/santandreudelabarca/tramits-i-gestions/-/tramits/tramit/12692095?p_auth=WnzgT0I5