NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca commemora el Dia dels Drets dels Infants amb una gimcana familiar

Enguany es defensa el dret a l’alimentació saludable
dijous 11 de novembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca commemora el Dia dels Drets dels Infants amb una gimcana familiar

Sant Andreu de la Barca celebra un any més el Dia Universal dels Drets dels Infants amb una activitat adreçada als nens i nenes al pati de l’Escola Vall de Palau.

 

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament i l’Esplai Pingüí, tindrà lloc el pròxim 20 de novembre i consistirà en una gimcana on els participants hauran de resoldre pistes i realitzar proves divertides. Tindrà dos torns diferenciats, d’11 a 12 hores i de 12.30 a 13.30 hores.

 

“Hem de commemorar el Dia dels Drets dels Infants per defensar els drets, les llibertats, les necessitats i, sobretot, un futur digne per als nens i nenes d’arreu del món”, ha explicat el regidor de Joventut, Rubén Castro.

 

La celebració d’enguany gira entorn el dret a l’alimentació sostenible, saludable i equilibrada dels infants. Per aquest motiu, els participants hauran de portar el dia de l’activitat un mínim de quatre aliments per donar al banc d’aliments de Sant Andreu de la Barca.

 

En aquesta ocasió, per participar en la gimcana cal inscriure’s prèviament a www.sabarca.cat a partir de dilluns 15 de novembre. Les inscripcions s’han de realitzar en grups de mínim 6 persones i de màxim 12, amb mínim una persona adulta per grup.