NOTÍCIES

Demà dimarts s’activa la reserva d’entrades pel passatge del terror 2023

La reserva serà telemàtica del 17 al 22 d’octubre
dilluns 16 de octubre del 2023, Sant Andreu de la Barca
Demà dimarts s’activa la reserva d’entrades pel passatge del terror 2023

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha presentat una nova edició del passatge del terror, que tindrà lloc el dissabte 28 d’octubre al CRA (antic Ajuntament) de 21 h a 2 h de la matinada.

 

La novetat d’enguany és que s’obre un període de reserva telemàtica d’entrades, que posteriorment, es podran passar a recollir per l’Espai Jove. Tothom que reservi els seus tiquets on-line tindrà assegurada la seva entrada.

 

Javier Romero, regidor de Joventut,  ha assegurat que aquest nou sistema busca “millorar el repartiment de les invitacions, fent-lo més just, equitatiu i ordenat”.

 

COM FER LA RESERVA?

  1. Accedir a l’enllaç que es facilitarà a partir del 17 d’octubre a les 18 h a la pàgina web de l’Ajuntament (https://sabarca.cat/reserva).

 

  1. En el moment de la reserva, serà necessari introduir el DNI.

 

  1. Amb cada DNI, les persones de 13 o més anys podran reservar la seva entrada individual, i fins a un màxim de dues entrades addicionals per a infants (de 8 a 12 anys)

 

  1. Un cop feta la reserva, les entrades s’hauran de recollir a l’Espai Jove del 23 al 27 d’octubre en horari de 16 a 20.30 hores.

 

La temàtica escollida per al passatge del terror 2023 és MALSONS. Enguany, hi participa un total de 32 voluntaris que s’encarregaran de transformar i ambientar el CRA i també hi participaran com a actors i actrius.