NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca es disfressa de disbauxa per celebrar el carnestoltes

La rua i el ball de disfresses porten l’alegria a la ciutat
dijous 02 de febrer del 2023, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca es disfressa de disbauxa per celebrar el carnestoltes

La ciutat ja ho té tot preparat per celebrar el carnestoltes, moment de disbauxa, de bromes i d’alegria. El tradicional ball de disfresses i la rua no falten enguany a la festa.

 

El rei carnestoltes arribarà a la plaça de Federico García Lorca el dia 16 de febrer a les 17.30 hores.

 

La rua i el ball infantil es celebrarà el dia 18 de febrer i començarà a l’esplanada del Mercat setmanal. La cercavila passarà per l’avinguda Constitució, la Via de l’Esport, el passeig del Parlament, el carrer Catalunya, el carrer Doctor Fleming i tornarà a la plaça de Federico García Lorca per la Via de l’Esport.

 

El tradicional ball de disfresses de carnaval es farà a la pista poliesportiva de l’Escola Josep Pla. Aquesta és una festa oberta a tota la població i on el color i les disfresses seran les grans protagonistes.

 

La festa començarà a les 23.30 hores i la música s’acabarà a les 4.00 hores. L’organització ha previst premis per a les millors disfresses.

 

La venda d’entrades començarà el dia 13 de febrer i es farà fins al dia 17 de febrer a l’Espai Jove. El preu de les entrades anticipades és de 6 euros per als titulars de la JoveCard i de 7 euros per a les persones que no en tinguin. A l’entrada el preu de les entrades serà de 8 euros.