NOTÍCIES

Consulta prèvia ciutadana sobre l'Ordenança de Civisme i Convivència

divendres 14 de juny del 2024, Sant Andreu de la Barca
Consulta prèvia ciutadana sobre l'Ordenança de Civisme i Convivència

Avui l'Ajuntament inicia la consulta prèvia ciutadana sobre la nova Ordenança de Civisme i Convivència. Tots els veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca podran respondre les preguntes que la Llei de procediment administratiu comú de les administracions públiques obliga a fer a totes les administracions públiques, prèviament a la tramitació i aprovació de qualsevol norma, en aquest cas de l'Ordenança de Civisme i Convivència. 

 

Pots donar la teva opinió a través del formulari digital: Consulta prèvia de l'Ordenança de Civisme i Convivència

 

Fins el 12 de juliol hi haurà accions a diferents punts de la ciutat com el Casal de la Gent Gran o l'Espai Jove, així com cartells als Espais d'Expressió Ciutadana on es podrà accedir, amb un codi QR, al borrador del text de l'ordenança així com a l'enquesta de consulta prèvia. Per altra banda, el dimarts 25 de juny s'ha convocat una trobada oberta a tota la població al Teatre Núria Espert per resoldre dubtes de l'Ordenança de Civisme i Convivència, de la mateixa manera que de la consulta prèvia.  

 

Calendari d'accions

Del 17 de juny al 5 de juliol.

Espai Jove. Es podrà demanar informació i participar a la consulta prèvia.

 

Dijous 20 de juny.

Casal de la Gent Gran. Treball amb les persones usuàries perquè participin de la consulta prèvia de l'Ordenança de Civisme i Convivència. 

 

Dimarts 25 de juny a les 19.00

Teatre Núria Espert (sala Federico García Lorca). Sessió oberta a la ciutadania per explicar què és la consulta prèvia, quin és l'esborrany inicial de l'ordenaça...

 

Dimecres 26 de juny. De 10.00 a 13.00 i de 18.00 a 20.00

Entrada del Poliesportiu l'11. Campanya informativa oberta a la ciutadania.

 

Divendres 28 de juny. De 10.00 a 13.00

Mercat setmanal. S'instal·larà una carpa informativa per ajudar a participar a la consulta prèvia de l'Ordenança de Civisme i Convivència.