NOTÍCIES

La consellera d'Educació de la Generalitat fa una visita institucional a Sant Andreu de la Barca

Ha signat el llibre d'honor de la ciutat i ha visitat el Teatre Núria Espert
divendres 05 de juliol del 2024, Sant Andreu de la Barca
La consellera d'Educació de la Generalitat fa una visita institucional a Sant Andreu de la Barca

La consellera d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Anna Simó, ha visitat aquest matí Sant Andreu de la Barca. Simó ha estat rebuda per l'alcalde, Marc Giribet, la regidora d'Educació, Anna Serra i la presidenta de l'Àrea de Serveis a les Persones, Eunice Martín, i ha signat el Llibre d'honor de l'Ajuntament a la sala de plens.

Després, la consellera ha visitat el Teatre Núria Espert i ha fet un recorregut per les activitats del taller lingüístic d'estiu "Fem un Curtmetratge", una activitat que vol apropar als joves d'entre 12 a 16 anys la llengua catalana a través de diferents disciplines artístiques, i millorar la presència i l'ús social de la llengua catalana. Aquest taller forma part de la programació del "Expressar't", el casal d'estiu gratuït que ha impulsat l'Ajuntament dins del Pla Educatiu d'Entorn.

Posteriorment, Simó s'ha trobat amb els tres membres del consistori que l'han rebut a l'Ajuntament, així com amb Raquel Garcia, directora d'Atenció a la Família i a la Comunitat Educativa, Albert Grau, director dels ST d'Educació al Baix Llobregat, Lluís Rubio, inspector referent de Sant Andreu de la Barca i Maria Teresa Sans, assessora LIC del PEE de Sant Andreu de la Barca.