NOTÍCIES

Nova Enquesta de Valoració de la Fira del Vi i del Vermut

dimarts 07 de maig del 2024, Sant Andreu de la Barca
Nova Enquesta de Valoració de la Fira del Vi i del Vermut

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa en marxa l'Enquesta de Valoració de la Fira del Vi i del Vermut celebrada al municipi el passat cap de setmana del 27 i 28 d'abril. Amb aquesta iniciativa, els santandreuencs i santandreuenques podran posar nota a les activitats programades per així obtenir propostes de la ciutadania per continuar millorant aquestes activitats en futures edicions.

 

A més de fer preguntes per fer una valoració global de les Fires del Vi i del Vermut, la seguretat, la neteja, i l'oferta dels cellers i restauradors, també és una oportunitat per valorar les novetats estrenades en aquesta 7a edició de la Fira del Vi: nova ubicació, nou servei d'espai infantil o el fotomaton. En el cas de la primera edició de la Fira del Vermut, en ser el primer cop que s'ha celebrat, l'opinió dels ciutadans és clau per continuar millorant.


L'Enquesta de Valoració de la Fira del Vi i del Vermut és 100% anònima i servirà per recollir les opinions i incorporar canvis a les Fires del Vi i del Vermut del 2025. Es podrà votar fins al dilluns 13 de maig a les 23:59 hores.