NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca torna a commemorar el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones

dilluns 27 de maig del 2024, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca torna a commemorar el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones

Demà dimarts 28 de maig és el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les dones i aquest any, l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca tornarà a commemorar aquest dia amb xerrades i tallers sobre l'autocura i el benestar mental programats el pròxim dimarts 11 de juny. A la sala Federico García Lorca del Teatre Núria Espert en horari de 18 a 19:30 hores.

Eunice Martín, regidora de Salut Pública, ha detallat el programa. "Aquest any volem visibilitzar el benestar emocional. Hem de pensar en les dones i en treballar en la nostra salut i benestar mental. Les activitats del dia 11 de juny tindran servei de canguratge, un aspecte molt important perquè totes les dones puguin gaudir d'aquest moment per a elles". El servei de canguratge per a infants de 3 a 12 anys es pot sol·licitar abans del 6 de juny enviant un correu a salutpublica@sabarca.cat .

D'aquesta manera, la ciutat es posiciona per la igualtat de drets de les dones a ser ateses i tractades de manera eficient de les seves problemàtiques de salut. Creat a partir de la proposta de la Red de Salud de Mujeres Latinoamericanas y de El Caribe (RSMLAC), el 28 de maig se celebra arreu del món el Dia d'Acció per la Salut de les Dones, amb mobilitzacions i demandes per a la salut femenina.

 

ACTE DE L'11 DE JUNY

Xerrada sobre l'autocura i els seus beneficis. A càrrec de Sandra Miguélez, coordinadora de l'Espai Dona de l'Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord.

Taller sobre eines per poder aturar-se, centrar-se en si mateixa i transitar el moment present. A càrrec de "Les Metanoies": Zora, tècnica en mindfulness, coaching 1 i 2 i intel·ligència emocional, i Hanane, dinamitzadora d'actes centrats en l'autoconeixença, la relaxació i la gestió de l'estrès.