NOTÍCIES

Nou curs de manipulació d'aliments per a la població

dijous 09 de maig del 2024, Sant Andreu de la Barca
Nou curs de manipulació d'aliments per a la població

Els dies 21 i 22 de maig tindran lloc les sessions del nou curs-taller gratuït organitzat des del departament de Salut Pública de l'Ajuntament en matèria de seguretat alimentària. La formació està adreçada a qualsevol persona de Sant Andreu de la Barca que treballi en el sector alimentari o l'interessi professionalment, ja que és una formació obligatòria per a treballar en el sector.

En acabar el curs-taller, els participants rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda. El curs és de 4 hores i es realitzarà en dues sessions de 2 hores els dies dimarts 21 i dimecres 22 de maig. En horari de 16:00 a 18:00 hores a l'edifici d'Escoles Velles (carretera de Barcelona, 1).

Les sessions permetran als assistents conèixer les normes d'higiene alimentària, com prevenir malalties de transmissió alimentària, quines són les principals al·lèrgies alimentàries...

Els interessats han d'inscriure's a través del mail salutpublica@sabarca.cat abans del 17 de maig, especificant nom, cognoms, DNI i telèfon.