NOTÍCIES

L’Ajuntament exigeix millores a la Generalitat en l’àmbit de salut

Reivindica la construcció d’un nou ambulatori i la dotació de professionals sanitaris
dimecres 17 de novembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament exigeix millores a la Generalitat en l’àmbit de salut

L’Ajuntament ha reclamat a la Generalitat millores en l’àmbit de la salut, com ara la construcció d’un nou ambulatori a la ciutat o que es reprenguin les visites mèdiques presencials.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu, Ana Alba, ha mantingut reunions les darreres setmanes amb responsables del departament de Salut on ha expressat aquesta reivindicació de la ciutat.

 

Alba ha dit que “ho tenim tot a punt per cedir un terreny on es pugui construir el nou centre ambulatori” que, segons Alba, “no ha de suposar la reducció dels serveis sanitaris que tenim actualment”.

 

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ja ha comunicat a la Generalitat la disponibilitat d’un solar al barri de la Plana perquè aquesta administració pugui construir un nou ambulatori, que vindrà a substituir al que actualment funciona a l’avinguda Constitució.

 

“Estem esperant que ens facin saber el nombre de metres quadrats que necessiten” ha dit Alba, que ha afegit que “la posada en marxa d’aquest centre ha de ser compatible amb els serveis sanitaris que hi ha al barri de la Solana”.

 

Alba també ha reclamat que els centres sanitaris que hi ha a la ciutat es dotin dels professionals necessaris per poder atendre la població. “No és de rebut que només tinguem dos pediatres i que els nostres infants hagin d’anar a Martorell al metge”, ha dit l’alcaldessa.

 

Ana Alba ha dit que “la pandèmia que hem viscut ens ha demostrat la importància de la salut i de comptar amb serveis i recursos sanitaris pel benestar dels nostres ciutadans i ciutadanes”.