NOTÍCIES

Grup de suport emocional per a persones cuidadores de dependents

Els interessats es poden posar en contacte amb la regidoria de Serveis Socials
dimarts 28 de setembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
Grup de suport emocional per a persones cuidadores de dependents

Compartir experiències, recursos i emocions. Aquest és l’objectiu del grup de suport emocional per a persones amb dependència que començarà el pròxim dia 7 d’octubre.

 

Les sessions es faran a les dependències municipals d’Escoles Velles i les persones interessades en participar-hi poden apuntar-se trucant al departament de Serveis Socials (93 635 64 02).

 

L'objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores i, indirectament, de les persones de les quals tenen cura.

 

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua és un espai de relació, de suport psicològic i d'intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals.

 

Els objectius del grup són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l'estrès.

 

Els grups són un espai de relació, acompanyament i suport psicològic i emocional que possibilita l’expressió de sentiments, emocions i preocupacions associades a les tasques de cura, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores i, indirectament, la de les persones de les que tenen cura.

 

Els GSAM es poden conformar per cuidadors i cuidadores de persones grans, de persones amb dependència o de persones amb discapacitat o problemes de salut mental.