NOTÍCIES

L'Ajuntament posa en marxa una campanya per retirar els carros abandonats

divendres 05 de abril del 2024, Sant Andreu de la Barca
L'Ajuntament posa en marxa una campanya per retirar els carros abandonats

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa en marxa una campanya per eliminar els carros abandonats per la ciutat. Es tracta d'una campanya emmarcada dins el Pla Sant Andreu Millora i que en un treball conjunt entre la Brigada Municipal i la Policia Local es localitzen i treuen els carros de supermercats abandonats a diferents punts de Sant Andreu.

 

"Els carrers i places han d'estar ordenats i nets, aquest és el motiu d'aquesta campanya especial enfocada als carros abandonats, ja que és una petició. A més, la preocupació per l'estat dels carrers i places és una prioritat pel nou govern tal i com ha demostrat i posat en pràctica des del primer dia. L'objectiu és que tothom se senti orgullosa i orgullós del lloc on viu i, per aconseguir-ho, hem de tenir en compte que entren en joc dos elements: la gestió de l'espai públic que fa l'Ajuntament i el civisme de les santandreuenques i els santandreuencs", ha destacat la vicealcaldessa i alcaldessa accidental, Maria Antònia Borbón. 

 

Perquè aquesta campanya sigui un èxit, es demana la col·laboració ciutadana perquè informin a l'Ajuntament a través de les xarxes socials oficials, les Regidories de Barri o bé el WhatsApp d'Hola Sant Andreu de qualsevol carro abandonat que localitzin les veïnes i veïns.