NOTÍCIES

Afectacions al trànsit pels actes de Festa Major

A partir del dimecres 30 d'agost
dimarts 29 de agost del 2023, Sant Andreu de la Barca
Afectacions al trànsit pels actes de Festa Major

La celebració de la Festa Major 2023 comportarà diferents restriccions de trànsit des del 30 d’agost i fins al 5 de setembre a diferents carrers de la ciutat, així com el trasllat del mercat setmanal ambulant.

 

Principalment, l’avinguda Constitució es veurà afectada des del dimecres 30 d’agost fins al 5 de setembre a les 21.00h, amb el tall a diferents trams del carrer.

 

Les afectacions tindran lloc en diferents fases:

 

30 d’agost


A partir de les 14 h: Inici del tall de l’avinguda Constitució en el tram del c. Vallès fins al c. Garraf, en tots dos sentits de la circulació.

 

31 d’agost


A partir de les 17 h: Inici del tall de l’avinguda Constitució en el tram del c. de l’Esport fins al c. Vallès, en tots dos sentits de la circulació.

 

1 de setembre

  • Des de les 5 h i fins a les 17:30 h: Tall de l’avinguda Constitució per instal·lació del mercat setmanal, des del c. Garraf i fins el c. Empordà, en tots dos sentits de la circulació.

 

  • A la tarda: Tall des del Parc Central fins la plaça d’Anselm Clavé, davant de l’antic Ajuntament per la cercavila de la Festa Major i el pregó. També es veuran afectats el c. Major, el c. Rector Juanico, el c. de l’Esglèsia i la plaça d’Anselm Clavé.

 

 

  • A partir de les 15 h, prohibit l’estacionament i restringida la circulació al polígon industrial de La Clota. Està previst el restabliment de la normalitat dissabte dia 2 al voltant de les 12 del migdia

 

2 de setembre

Durant les cercaviles es tallarà puntualment el trànsit en els carrers afectats.

 

Matinades

A partir de les 9.00 h: pl. de l’Onze de Setembre, c. de l’Onze de Març, cta. de Barcelona, c. Major, c. de Parera, pl. de la Font de la Roda, c. de Sant Josep Oriol, c. de Catalunya, pl. de Catalunya

 

Plantada i cercavila de gegants

A partir de les 17.30 h: cta. de Martorell, cta. de Barcelona, c. de Catalunya, pl. Catalunya, c. del Doctor Fleming i pl. de Federico Garcia Lorca.

 

Correfoc de Festa Major

Restarà prohibit l’estacionament de vehicles a partir de les 17:30 hores als carrers per on es previst que es desenvolupi l’activitat:

Pl. Anselm Clavé, c. Major, c. de Parera, pl. Font de la Roda, c. de Sant Josep Oriol, c. de Catalunya, pg. del Parlament, c. del Montseny, c. de Joan Archs, c. Major i pl. d’Anselm Clavé.

La circulació de vehicles per aquestes vies quedarà restringida prèviament a l’inici del correfoc.

 

3 de setembre

  • Des de les 6 h fins les 23 h: S’ampliarà el tall a l’avinguda Constitució, a partir del Garraf i fins al c. Priorat en tots dos sentits de la circulació.

 

4 de setembre

  • Es mantindrà el tall de l’avinguda Constitució entre el c. Garraf i el c. de l’Esport fins la cloenda de les festivitats, i posteriorment fins a finalitzar les tasques de desmuntatge i neteja.

 

Està previst que l’Avinguda Constitució es torni a obrir al trànsit el dimarts 5 de setembre al voltant de les 21 h.