NOTÍCIES

Restriccions de circulació amb motiu de la Cursa de la Tardor 2023

dijous 05 de octubre del 2023, Sant Andreu de la Barca
Restriccions de circulació amb motiu de la Cursa de la Tardor 2023

Amb motiu de la Cursa de la Tardor, aquest diumenge dia 8 d'octubre hi haurà restriccions de trànsit i d'aparcament.

 

Durant aquest esdeveniment, es restringirà la circulació de vehicles en diferents carrers de la localitat i es duran a terme desviaments. És important tenir en compte que la circulació de vehicles estarà restringida des de les 06.00 hores fins a les 11.30 hores del mateix diumenge.

 

Els carrers que estaran afectats per la cursa són els següents: Av. Constitució, Camí Vell del Palau, Anoia, Empordà, Priorat, Garraf i Esport. Per aquest motiu, es recomana als residents i als conductors evitar utilitzar el vehicle durant aquest període i seguir les instruccions dels controladors de la cursa si és absolutament necessari fer-ho.

 

A més, cal tenir en compte que s'aplicaran restriccions addicionals a l'estacionament en algunes zones de la ciutat. Els carrers afectats són els següents:

  • Carrer Anoia (tram entre els carrers Garraf i Empordà) en ambdós costats en direcció a Parc Vall Palau.
  • Carrer Priorat (tram entre el carrer Penedès i l'Av. Constitució) en ambdós costats.
  • Av. Constitució (tram entre els carrers Garraf i Priorat) en ambdós sentits en direcció a Parc Vall Palau.
  • Es recomana als conductors que busquin estacionament fer ús de l'espai de l'esplanada de terra del carrer Garraf, amb accés des del carrer Anoia.

 

Per assegurar una Cursa de la Tardor segura i sense complicacions, es demana a tots els residents i conductors que respectin les restriccions de circulació i estacionament.