NOTÍCIES

Actuacions destacades de la Policia Local

Actuacions del 18 al 30 de juliol
dilluns 31 de juliol del 2023, Sant Andreu de la Barca
Actuacions destacades de la Policia Local

Entre el 18 i el 30 de juliol, la Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha realitzat diverses actuacions significatives: En l'àmbit d'assistència, la Policia Local ha prestat ajuda a cinc ciutadans de Sant Andreu de la Barca durant aquestes dues últimes setmanes.

 

La primera persona va ser atesa i traslladada a l'hospital de Martorell a causa d'un cop de calor.

 

Una segona persona va ser trobada en estat semiinconscient i ebri, i va ser acompanyada a casa després de ser atesa pel 061. A més, s'ha assistit a cinc persones més que havien sofert cops o ferides per caigudes tant en domicilis com al carrer. També s'ha col·laborat amb els Bombers de la Generalitat i el SEM per aturar una fuita de gas provocada per les obres d'una piscina, per acompanyar a l'hospital de Martorell un jove amb autisme que es trobava molt alterat, i per donar suport en una actuació amb una persona agressiva.

 

Pel que fa a actes, atestats o comunicats, s'han realitzat una vintena per diversos motius: danys a la porta d'accés del terrat d'una comunitat, en un ascensor, furts, comprovació de danys a vehicles, incompliment de l'horari de tancament de les terrasses cobertes, música alta a diferents hores del dia i en diversos carrers del municipi, possessió de drogues, estupefaents o substàncies psicotròpiques, recuperació d'una motocicleta robada, suport als Mossos en dues discussions familiars i una baralla en un bar.

 

D'altra banda, s'han obert sis actes per excedir l'espai permès de terrasses cobertes.

 

En relació als accidents de trànsit, s'han atès una desena, dos dels quals han estat provocats per patinets elèctrics. En el primer cas, el conductor va patir una caiguda i va ser traslladat a l'hospital de Martorell amb ferides lleus. En el segon cas, un vehicle i tres patinets elèctrics van estar implicats, però aquests últims van fugir de l'escena. Dos accidents més van resultar en ferides lleus per als conductors, que van ser traslladats a l'hospital de Martorell. Altres dos topades van provocar danys materials i en dos accidents més es va realitzar una declaració amistosa.

 

En aquest context, la Policia Local ha detingut dues persones per conduir sense permís. Una d'elles conduïa un cotxe i l'altra un ciclomotor, aquesta última va desobeir greument els agents. Ambdues persones estan sota investigació judicial. A més, s'ha immobilitzat un vehicle per no tenir l'assegurança obligatòria.

 

Finalment, s'han produït dos incidents amb armes de foc. El primer es va tractar d'un tret a la via pública sense ferits i el segon d'una exhibició d'una arma. En aquest últim incident, es va detenir a dues persones per possessió d'arma de foc, resistència, desobediència greu i atemptat contra els agents de l'autoritat, a més de violar una condemna judicial.