NOTÍCIES

S’obren les incripcions per representar Sant Andreu de la Barca a la primera Trobada d’Abanderats LGBTI de Catalunya

dimecres 10 de juliol del 2024, Sant Andreu de la Barca
S’obren les incripcions per representar Sant Andreu de la Barca a la primera Trobada d’Abanderats LGBTI de Catalunya

Demà dijous 11 de juliol s'obrirà el sorteig per ser escollit abanderat o abanderada LGBTI de Sant Andreu de la Barca a la Primera Trobada d'Abanderats LGTBI de Catalunya. El guanyador o guanyadora tindrà l'honor de representar la ciutat a aquesta iniciativa que busca donar visibilitat i suport al col·lectiu LGTBI i que tindrà lloc a Barcelona el pròxim 20 de juliol en el marc del Pride!.

 

El regidor de Joventut, Participació Ciutadana i Polítiques LGTBI, Javier Romero, ha destacat que "és una oportunitat de continuar visibilitzant-nos com una ciutat compromesa amb la lluita pels drets del col·lectiu LGTBI".

 

El termini per participar en el sorteig finalitza el 14 de juliol i per participar-hi cal realitzar el tràmit a l'Ajuntament de forma presencial amb cita prèvia o de forma electrònica.

 

Amb aquest sorteig l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dona compliment a la moció aprovada al darrer ple del consistori impulsada per l'entitat social LGTB Violenta.

 

Tràmit: Sol·licitud de participació en la convocatòria per ser representant del municipi a la primera trobada d'abanderades dels pobles LGTBIQ+ a Catalunya