NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca formarà part de la Mesa Institucional del Circuit d'abordatge de les violències masclistes a la vegueria de Barcelona

divendres 07 de juny del 2024, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca formarà part de la Mesa Institucional del Circuit d'abordatge de les violències masclistes a la vegueria de Barcelona

S'ha creat el circuit territorial d'abordatge de les violències masclistes de la vegueria de Barcelona i Sant Andreu de la Barca en forma part.

Aquesta mesa és una eina per organitzar el treball en comú de tots els agents del territori que intervenen davant les violències masclistes, com són les administracions públiques, les organitzacions socials o els agents econòmics i socials, i per garantir el suport institucional i de recursos necessaris per treballar pel bon funcionament dels circuits d'abordatge.

Isabel Marcos, regidora de Feminismes i Igualtat, ha assistit a l'acte on s'ha constituït la mesa. "Som un agent més. Sant Andreu de la Barca és un Ajuntament molt actiu contra la violència masclista i la LGTBI-fòbica", detalla.


Al setembre es constituirà la comissió tècnica i a partir d'aquell moment la mesa institucional ja podrà començar a coordinar les accions de tots els agents implicats davant les violències masclistes per millorar l'efectivitat de les seves actuacions i garantir el compliment del protocol establert per aquest tipus de situacions.