NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca signa un conveni de col·laboració amb PIMEC per millorar el creixement econòmic

dimarts 30 de abril del 2024, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca signa un conveni de col·laboració amb PIMEC per millorar el creixement econòmic

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha signat un conveni de col·laboració amb PIMEC en un acte amb el secretari general de PIMEC, Josep Ginesta; el president de PIMEC al Baix Llobregat, Joan Soler; el representant del Baix Llobregat Nord, Miquel Costa; i l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Marc Giribet i Gavara.

 

L’alcalde ha assenyalat la importància “del conveni que establim amb PIMEC i que representa les aliances que estem teixint, tal i com vam fer el mes de març amb l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials del nostre municipi, en favor del creixement econòmic de Sant Andreu de la Barca”. També ha apuntat que en aquest creixement s’ha de buscar “la qualitat i el valor afegit”.

 

El president de PIMEC al Baix Llobregat, Joan Soler, ha manifestat que el conveni parla de “la digitalització de la ciutat, l’empresa familiar i el canvi generacional, i un tema que ens preocupa molt a PIMEC com és la formació”. Soler ha detallat “els problemes que tenim no només per cercar gent per cobrir les necessitats de les empreses, sinó perquè els perfils formatius es puguin adaptar a aquestes necessitats”.