TRÀMITS

Vull fer l´ACTIC

  • L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca és un centre col.laboració de l´ACTIC

Que és l´Actic (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació.)? És la certificació oficial acreditativa de competències digitals que pot facilitar l'obtenció d'una feina o la promoció professional.

Per poder obtenir l’acreditació és necessari superar satisfactòriament la prova i així poder accedir a un certificat (nivell bàsic, mitjà o avançat) que emet la generalitat davant qualsevol empresa o administració.

                Compte! Qui el pot sol·licitar? Qualsevol ciutadà (S’ha d’afegir de més de 16 anys)


Vull fer formació on line des de casa: Forma't des de casa. Recursos de teleformació

Hem elaborat una àmplia selecció de recursos per a que us pugueu formar des de casa en qualsevol tema que us interessi i sigui quina sigui la vostra situació actual.

Hem fet una classificació per categories que no és excloent, és a dir que, per exemple, podeu trobar “formació per a la millora professional” a la categoria “Recursos de formació general i MOOC”. Busqueu fins que trobeu la formació que us interessa!

FORMA' T DES DE CASA

j.mp/teleformació


Vull trobar feina

Per ser candidat a ofertes de feines que es gestionen des de la borsa de treball, s'ha de fer la incripció al l Servei Local d´Ocupació d´Escoles Velles. 

Requisits previs

Estar en edat de treballar (a partir de 16 anys) i empadronat/ada al municipi de Sant Andreu de la Barca

*Si està empadronat/ada a un altre municipi pot consultar en aquesta web quin és el seu Servei Local d’Ocupació de referència. Igualment, un cop inscrit/a al seu municipi podrà accedir a les ofertes gestionades per la borsa de treball de Sant Andreu de la Barca.

 


Presentació de mèrits valorables en procés selectiu

Aquest tràmit us permet adjuntar el mèrits valorables en un procés selectiu que correspon a una plaça de l’oferta pública d’ocupació.

 La taula de mèrits i la seva valoració vindrà determinada en les respectives bases reguladores.

 


Vull fer un curs de formació professional

Es pot adreçar a Escoles Velles on es realitzen accions de formació perquè les persones treballadores (en situació d'atur o ocupades) adquireixin més competències professionals i incrementin les possibilitats de trobar feina o de millorar laboralment. 

Es realitzen cursos amb  la col·laboració de diferents organismes: Servei d´Ocupació de Catalunya, la Diputaco de Barcelona, AEBALL i PIMEC entre altres.

 

 

 


Oferta pública de treball - Sol·licitud d'admissió en procés selectiu

Aquest tràmit us permet sol·licitar l'admissió en un procés selectiu que correspon a una plaça de l'oferta pública d'ocupació.


Vull posar una oferta de feina

Des de les Escoles Velles , el Servei Local d´Ocupacio  ( Borsa de treball) fa la recerca de candidats per a cobrir llocs de treball d´empreses del municipi.  Es posa en contacte mijtançant un proces de preseleccio a persones  en recerca activa de feina amb empreses que sol.liciten cobrir llocs de treball.

 

 


Vull fer un PFI

Proporcionem a joves que no han obtingut el graduat en ESO unes competències bàsiques professionals i personals per afavorir la seva inserció laboral . A l´Ajuntament de Sant Andreu del la Barca es un centre autoritzat  pel Departament d Educació de la Generalitat de Catalunya per la impartició del Programa de >Fomracio Inicial " Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic ".