NOTÍCIES

Álvaro de Luna, Juan Perro i Ladilla Rusa actuaran a la Festa Major de Sant Andreu de la Barca

Enguany se celebrarà del 2 al 5 de setembre
dimecres 20 de juliol del 2022, Sant Andreu de la Barca
Álvaro de Luna, Juan Perro i Ladilla Rusa actuaran a la Festa Major de Sant Andreu de la Barca

Sant Andreu de la Barca celebra del 2 al 5 de setembre una nova edició de la Festa Major, recuperant enguany el format habitual d’abans de la pandèmia.

 

L’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, ha volgut recordar que “tot i que tornem a gaudir de la Festa Major amb normalitat, ho hem de fer amb responsabilitat, prudència i civisme”.

 

La festa torna amb una programació plena de novetats i propostes per a tots els públics, i amb la recuperació d’activitats com la festa holi, els xiringuitos o la Gimcana Nocturna.

 

La comunitat educativa de la ciutat oferirà el divendres 2 de setembre el tradicional pregó, que donarà el tret de sortida a la Festa Major.

 

El divendres a la nit pujaran a l’escenari central els DJ Albert González, Carmen de la Fuente i Alex Montes.

 

L’escenari central també acollirà les actuacions del cantautor Álvaro de Luna, que tindrà lloc el dissabte 3 de setembre; i Ladilla Russa, programada per al diumenge 4.

 

La formació local Ölivia Musyk actuarà el dilluns 5 a la Casa Estrada.

 

A banda de les activitats al carrer, la música arribarà al Teatre Núria Espert amb el concert de Juan Perro. El teatre acollirà també “Master Xof”, l’espectacle de comèdia de Joan Pera.

 

Una de les novetats de l’edició actual és la Festa Major Petita, una festa paral·lela pensada per als infants de la ciutat. De divendres a diumenge, la proposta comptarà amb activitats contínues al Parc Central per al públic infantil i familiar, com jocs, tallers, animacions i el seu propi pregó.

 

El Parc Central també serà l’espai de l’Envelat de la Gent Gran, on podran gaudir d’una orquestra el dilluns a la tarda.

 

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha explicat que, com cada any, “la Festa Major comptarà amb activitats tradicionals i culturals a càrrec de les entitats i associacions de Sant Andreu de la Barca, que representen el cor de la festa”.

 

El cartell de la Festa Major d’enguany ha estat dissenyat per Laura Hidalgo, dissenyadora i tatuadora local.

 

25 establiments participen en la desena edició de la Ruta de la Tapa

 

En el marc de la Festa Major, tindrà lloc la desena edició de la Ruta de la Tapa. Es tracta d’una activitat que “pretén mostrar a la ciutadania la gran varietat gastronòmica local”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Juan Pérez.  

 

En aquesta ocasió, 25 establiments de Sant Andreu oferiran 22 tapes salades i 10 tapes dolces.

 

Entre la trentena de propostes disponibles, els ciutadans i ciutadanes podran votar la seva tapa preferida. Els participants podran guanyar un sopar als restaurants que obtinguin la tapa més votada.