NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca envia una carta al delegat del govern a Catalunya per demanar explicacions pel mal servei de Correus

dimarts 26 de setembre del 2023, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca envia una carta al delegat del govern a Catalunya per demanar explicacions pel mal servei de Correus

Aquest matí, el Govern Municipal de Sant Andreu de la Barca ha enviat una carta al delegat del govern a Catalunya, Carlos Prieto, per demanar-li explicacions per les reiterades queixes veïnals pel servei de Correus al municipi.

 

A la carta, signada per l’alcalde, Marc Giribet i Gavara, demana els motius del mal funcionament que ha portat a les constants queixes dels santandreuencs i les santandreuenques les últimes setmanes.

 

De fet, aquest matí, el regidor d’Innovació i Tecnologies i tinent d’alcaldia, Xavier Vila, ha fet una visita a l’oficina de Correus a Sant Andreu per conèixer, de primera mà, quins són els problemes o les mancances que hi ha perquè els veïns i veïnes es queixin. Vila ha informat que “l’equip responsable de Correus a Barcelona tenen els nostres contactes i esperem la seva trucada pel que està passant”. També ha afegit que “seguirem parlant amb qui faci falta perquè Sant Andreu tingui el servei que mereix la ciutadania que, evidentment, no és el que tenim ara”.

 

Des del Govern Municipal s’ha deixat clar que només esperaran uns dies la trucada de Correus, abans de tornar a moure fitxa en aquesta situació.