NOTÍCIES

El Ple Municipal debatrà la inversió de 140.000 euros a equipaments esportius

dijous 28 de setembre del 2023, Sant Andreu de la Barca
El Ple Municipal debatrà la inversió de 140.000 euros a equipaments esportius

El Govern Municipal portarà al Ple d'avui l'aprovació de 140.000 per invertir a diferents equipaments esportius com les pistes d'atletisme, de tennis i de pàdel, així com la piscina de Can Salvi o el poliesportiu Josep Pla. Segons ha explicat el regidor d'esports, Miquel Àngel Abril, si el Ple aprova la modificació pressupostària, "les inversions es faran abans d'acabar aquest any". 

El detall de les inversions que es faran en els equipaments esportius si el Ple Municipal aprova la modificació són: 

  • 55.000 euros per substituir la gespa natural per gespa artificial a la piscina d’estiu, pistes de pàdel i pistes de tennis de Can Salvi. D’aquesta manera, s’elimina la despesa d’aigua pel manteniment de la gespa.
  • 45.000 euros en la instal·lació de cortines separadores a les pistes transversals al poliesportiu Josep Pla.
  • 21.000 euros en la instal·lació d’una gàbia homolagada pel llançament de pes i disc a la pista d’atletisme de la comandància.
  • 14.000 euros en la substitució de llums tradicionals per llums de tecnologia led a les pistes d’atletisme del municipi, així com a la piscina d’estiu i les pistes de tennis i pàdel de Can Salvi.
  • 5.000 euros per millorar els equips informàtics del personal que atén la ciutadania a les instal·lacions esportives.

Miquel Àngel Abril ha remarcat que la instal·lació de la gàbia és una "qüestió de seguretat ja que ja hem tingut alguns accidents per la manca d'aquesta mesura".