NOTÍCIES

Oberta una convocatòria per incorporar agents de Policia Local a Sant Andreu de la Barca

Període d’inscripció del 21 de novembre al 10 de desembre
dilluns 20 de novembre del 2023, Sant Andreu de la Barca
Oberta una convocatòria per incorporar agents de Policia Local a Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha aprovat la convocatòria per cobrir tres places d’agent de la Policia Local del municipi. D’aquestes places, dues estan incloses dins l’oferta pública d’ocupació per a 2023, i la tercera es convoca de manera addicional per cobrir la futura vacant prevista pel 2024.

 

D’aquesta manera, a finals de l’any vinent el nombre d’agents de la Policia Local haurà augmentat a 39 (dos més dels 37 actuals). Segons l’alcalde Marc Giribet, “l’objectiu en un futur és ampliar la plantilla del cos sempre dins del que ens permeti la taxa de reposició, una normativa estatal que impedeix ampliar els llocs de la plantilla de l’Ajuntament”.

 

El termini per inscriure’s a l’oferta s’obre dimarts 21 de novembre i finalitza el 10 de desembre, 20 dies naturals des de la publicació de les bases.

 

Les bases, els requisits i la resta d’informació de la convocatòria es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca o al portal d’oferta pública de la Diputació de Barcelona.