NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca estrenarà 4 àrees de joc infantil noves

dimarts 05 de desembre del 2023, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca estrenarà 4 àrees de joc infantil noves

Sant Andreu de la Barca estrenarà durant el primer trimestre del 2024 noves àrees de joc infantils. Durant el primer trimestre de l'any s'iniciaran les obres de rehabilitació i comptaran amb criteris de sostenibilitat.

 

En total seran quatre els emplaçaments que veuran a principis del pròxim any una millora considerable: espai de joc del parc Martí i Pol, parc Mariana Pineda, Salvador Espriu i la plaça Clara Campoamor.

 

Aquestes actuacions de renovació de jocs infantils estan englobades dins de la subvenció atorgada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) dins de la primera convocatòria d'ajudes per a entorns saludables del 2022. De la mateixa forma la iniciativa està encabida dins del Pla de recuperació, transformació i resiliència, i serà finançada amb els Fons Next Generation-PRTR.

 

A més de les esmentades àrea de jocs, cal afegir les renovacions de les tres zones de jocs infantils que es van finalitzar durant aquest any 2023 i que formen part de la mateixa subvenció: parc Rosalía de Castro, carrer Perú i la zona de jocs del carrer Josep Pla.