NOTÍCIES

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ajuda els emprenedors i les petites empreses a través del servei de Mentoring

divendres 01 de març del 2024, Sant Andreu de la Barca
L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ajuda els emprenedors i les petites empreses a través del servei de Mentoring

Durant l’any 2023, un total de 8 empreses van participar dins del programa de Mentoring de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, una iniciativa del servei d'atenció a emprenedors en col·laboració amb la Fundació Autoocupació, la Diputació de Barcelona i en el que participen més de 500 persones mentores voluntàries.

El programa aprofita l'experiència reconeguda d'empresaris veterans per acompanyar i ajudar emprenedors, autònoms i microempreses a consolidar i millorar els seus negocis i afrontar les seves necessitats. Poden beneficiar-se d'aquest servei tant empreses de recent creació com empreses que travessen una situació de crisi, que necessiten un acompanyament per a definir els seus objectius i implementar les estratègies per assolir-los.

 

Negocis com "Alicia Xarcuters i Formatgers", parada del mercat a Sant Andreu de la Barca, han utilitzat el programa amb bons resultats. El maig de 2022, en plena tramitació per un canvi de titularitat en motiu d'agafar un relleu generacional, els nous propietaris de la parada tenien dubtes sobre com gestionar la nova situació de l'empresa, en passar de ser autònoms a societat limitada, moment en el qual van decidir iniciar un mentoring.

Les persones interessades a participar com a beneficiàries o com a mentores poden escriure un correu a nredondo@sabarca.cat  o trucar al 93 635 64 07. Per a més informació, el 4 de març de 13:00 h a 14:00 h s'ha programat una sessió informativa per a empreses beneficiàries, i el 5 de març de 15:00 h a 16:00 h, una per a persones voluntàries. Són sessions telemàtiques, de lliure accés i sense cita prèvia.

 

Sessions informatives

  • 4 de març

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZYodu2ppzsuGtbDzY7yBVp8ZQMy54wReJ9M

  • 5 de març

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUlcuCupjwrE9UuS7k3AQqG9lnqNAOIg76y