NOTÍCIES

La dotzena Fira de la Primavera aprova amb nota, segons els resultats de l’enquesta de valoració

dimecres 12 de juny del 2024, Sant Andreu de la Barca
La dotzena Fira de la Primavera aprova amb nota, segons els resultats de l’enquesta de valoració

Més d'un centenar de ciutadans han participat en l'enquesta de valoració de la Fira de la Primavera, celebrada el 31 de maig i 1 i 2 de juny, realitzada per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a través d'un formulari a la pàgina web municipal. La valoració general ha estat del 3,6 sobre 5 segons els resultats de les enquestes. Entre els aspectes més valorats, la neteja i l’espai infantil han estat finalment el més valorat.

 

 

Les activitats a la carpa institucional també han estat valorades, especial la dedicada a la salut mental amb una valoració 4,1 sobre 5 punts. La Fira al carrer, la Mostra d'entitats, la Trobada de vehicles clàssics, activitats de màgia al carrer, la Trobada dels grups de percussió, l'Afternaval, els showcookings i xerrades a la carpa institucional han format part de les activitats programades durant els tres dies de la Fira de la Primavera.

Hem analitzat les dades amb el regidor de participació ciutadana Javier Romero, El regidor d'Activitat Econòmica, Miquel Àngel Abril i la presidenta de l'ACSSAB Vanesa Arroyo que han destacat la satisfacció per part dels restauradors, entitats i comerços locals participants.

Javier Romero, regidor de Participació Ciutadana, ha donat detalls de l'enquesta. "Per aquesta enquesta hem implementat la millora de preguntar als participants si eren residents del municipi per saber l'impacte real i la rebuda de les activitats programades per a la Fira de la Primavera per als nostres veïns i veïnes. També els hem preguntat el barri de residència per a tenir una imatge de tota la ciutat".

Els dos aspectes millors valorats han estat la neteja i l'espai infantil, amb un 4 de mitjana sobre 5 punts i més del 75% de les respostes els ha valorat amb una puntuació de 4 o superior.

Per la seva banda, Miquel Àngel Abril, regidor d'Activitat Econòmica i Comerç, s'ha mostrat satisfet de la valoració de la ciutadania. "Estem molt satisfets amb els resultats. Ens reafirma en la línia d'apostar per enfortir i millorar la proposta d'oferta en pròximes edicions de la Fira de la Primavera. Som conscients de l'esforç que fan els comerços i les entitats per a participar. Són l'ànima de la Fira".

 

 

REPORTATGE ESPECIAL FIRA DE LA PRIMAVERA 2024 de Sant Andreu de la Barca

 

Publicació La dotzena Fira de la Primavera aprova amb nota, segons els resultats de l’enquesta de valoració de Ràdio Sant Andreu.