NOTÍCIES

La revetlla de Sant Joan a Sant Andreu de la Barca

divendres 21 de juny del 2024, Sant Andreu de la Barca
La revetlla de Sant Joan a Sant Andreu de la Barca

Sant Andreu de la Barca viurà la nit més curta de l'any amb una revetlla de Sant Joan plena d'activitats lúdiques i culturals com la tradicional lectura del conte de la Bruixa del senyor Arnau o l'encesa de la foguera a la zona de sorra de l'Esplanada del Mercat Setmanal.

La tarda del 23 de juny, la plaça de la Pau, acollirà l'assaig al carrer i el taller de percussió amb Ous de Drac, a partir de les 18:30 hores. Tot seguit, serà el torn dels tallers infantils per a tots els nens i nenes de la ciutat i l'arribada de la Bruixa del senyor Arnau, amb una lectura del seu conte.

 

A les 20:45 h arribarà, un any més, a la plaça de la Pau la flama del Canigó, organitzada pel Centre Excursionista Pi Tallat.

A les 21:00 hores la Bruixa farà una cercavila pels carrers de Sant Andreu de la Barca, que sortirà des de la plaça de la Pau, fins a arribar a l'Esplanada de sorra del Mercat Setmanal, on s'encendrà la tradicional foguera a partir de les 22:00 hores.

Els veïns i veïnes de la ciutat podran celebrar la nit més curta de l'any amb la Revetlla organitzada per la Colla de Diables. Sopar popular i música en directe s'uniran a l'esplanada del mercat setmanal, on els assistents podran gaudir de les actuacions del mag Xavi Medina, els grups Crit i La Mitjanit i PD Pachas.

Per a gaudir de la nit, a partir de les 21:00 cada grup haurà de portar la seva taula, cadires i aliments. La colla de diables oferirà un servei de brases gratuït, on es podrà fer ús de les barbacoes llestes per ser utilitzades i sense reserva prèvia.

 

També posarà a disposició dels assistents un servei de barra amb begudes amb preus populars fins a la finalització dels concerts.