NOTÍCIES

L’Ajuntament posa en marxa una Escola d’Igualtat

Amb la finalitat d’educar en la igualtat de drets i els deures entre les persones
dimecres 30 de setembre del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament posa en marxa una Escola d’Igualtat

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa la nova Escola d’Igualtat, una iniciativa que agrupa els cursos i activitats de sensibilització i formació en igualtat de gènere que du a terme el consistori.

 

Aquesta escola oferirà formació i recursos per la igualtat en àmbits com ara la corresponsabilitat, la sexualitat, la diversitat, les tecnologies de la informació i la comunicació o la cultura.

 

Especialment incidirà en facilitar les eines necessàries per avançar en la lluita contra el masclisme i les diferents formes de violència vers les dones.

 

Entre els continguts destaquen cursos tutoritzats, formacions de curta durada, tallers, càpsules formatives i recursos.

 

Destaquen els microcursos, un format obert que permet a qualsevol persona cursar la formació al seu ritme, quan pugui i des d’on estigui i poder autoavaluar-se.

 

En la seva primera etapa l’Escola d’Igualtat prioritzarà la formació on line donada l’alerta sanitària que vivim.

 

El regidor d’Igualtat, Rubén Castro, ha explicat que l’escola s’adreça a totes les persones que vulguin ampliar els seus coneixements, reflexionar i cooperar en el foment de la igualtat en totes les seves vessants”.

 

Durant els pròxims dies es posaran en marxa cursos sobre violència masclista, un curs d’escriptura per a dones i microcursos sobre sexualitat i diversitat sexual.

Castro ha assegurat que “volem potenciar la formació amb perspectiva de gènere, facilitant eines per acabar amb estereotips i facilitar el llibre desenvolupament i el progrés de les dones”.