NOTÍCIES

Es convoca la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

Com a reconeixement per als emprenedors locals
dimecres 08 de setembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
Es convoca la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

Vuit ajuntaments de la zona nord de la comarca del Baix Llobregat, entre els quals es troba l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, convoquen la primera edició dels Premis Relleu de Negocis. 

 

L'objectiu d'aquesta convocatòria és reconèixer i premiar la iniciativa emprenedora dels usuaris dels Centres Locals de Serveis de les empreses que s'han posat al capdavant d'empreses que ja existien. Els Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord busquen també potenciar la supervivència del teixit empresarial del territori, donar a conèixer el servei de Reempresa i incrementar el seu nombre d'usuaris per facilitar i afavorir la continuïtat empresarial.

 

Per participar de la iniciativa cal haver comprat un negoci existent entre l'1 de gener de 2020 i el 31 d'agost del 2021, de manera que s'hagi contribuït a la seva supervivència, malgrat la situació de crisi sanitària i econòmica generada per la Covid-19 en què molts negocis s'han vist obligats a cessar la seva activitat. 

 

Les candidatures, que es poden presentar fins al 31 d'octubre, podran guanyar cinc premis valorats amb un total de 10.000 euros.