NOTÍCIES

L’Ajuntament fa una crida per participar a la marxa contra la violència de gènere

Es farà diumenge i el punt central estarà a Sant Feliu
dilluns 22 de novembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament fa una crida per participar a la marxa contra la violència de gènere

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’ha sumat a la VII Marxa del Baix Llobregat contra la violència de gènere i ha fet una crida a la ciutadania perquè hi participi.

 

La marxa tindrà lloc diumenge dia 28 de novembre. L’Ajuntament ha habilitat un autocar perquè les persones interessades s’hi puguin desplaçar fins a Esplugues, el punt de sortida de la marxa per a les persones de Sant Andreu de la Barca.

 

Des d’allà, els participants es dirigiran a peu fins al parc de Torreblanca i es concentraran davant del Consell Comarcal del Baix Llobregat, que és l’estament que organitza la marxa.

 

Aquesta Marxa és la suma de diverses marxes que s'inicien en diferents municipis de la comarca, i que es van trobant pel camí per arribar plegades a l'acte central al Parc de Torreblanca a Sant Feliu, on tindrà lloc la concentració i la lectura del manifest sobre les 12:30 hores.

 

L'Ajuntament també insta la ciutadania a sumar-se a la manifestació unitària que tindrà lloc a la tarda a Barcelona per alçar la veu contra les violències masclistes.

 

Per poder participar a la iniciativa cal reservar plaça al següent enllaç: https://sabarca.cat/reserva/73