NOTÍCIES

Acord amb Mercadona per nodrir el Banc d’Aliments de producte fresc

Són productes que tenen pròxima la data de caducitat o l’embolcall malmès
divendres 11 de febrer del 2022, Sant Andreu de la Barca
Acord amb Mercadona per nodrir el Banc d’Aliments de producte fresc

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha arribat a un acord amb la cadena de distribució Mercadona perquè aquesta empresa cedeixi l’excedent de la botiga que té a la ciutat al Banc d’Aliments de la localitat.

 

Es tracta de productes que tenen pròxima la data de caducitat o que tenen malmès el seu embolcall i que, per això, no es poden posar a la venda.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha recordat que “aquesta col·laboració ve a incrementar els recursos que ja tenim al Banc d’Aliments” i ha subratllat la col·laboració amb aquest servei de les grans cadenes de distribució presents al territori.

 

Actualment són usuàries del Banc d’Aliments 300 famílies de Sant Andreu de la Barca, que sumen més de 1.000 persones.

 

Alba ha recordat que arran la pandèmia s’ha incrementat la demanda d’aquest servei “no només amb famílies vulnerables sinó també amb persones que han perdut la feina i que han requerit aquesta ajuda”.

 

L’alcaldessa ha apuntat que l’Ajuntament treballa en el projecte d’ampliació de les instal·lacions del Banc d’Aliments amb la incorporació d’un local annex que permetrà doblar la superfície.

 

La responsable de relacions externes de Mercadona a la província de Barcelona, Sandra Álvarez, ha apuntat la importància per l’empresa de col·laborar amb la població de les ciutats on tenen presència i ha recordat que “els productes cedits són de primera qualitat però per polítiques d’empresa no els podem posar als nostres lineals”.