NOTÍCIES

Acord entre l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l'empresa Almirall pel soterrament del Canal Sedó

divendres 14 de febrer del 2020, Sant Andreu de la Barca
Acord entre l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l'empresa Almirall pel soterrament del Canal Sedó

Amb una inversió de 500.000 euros donarà continuïtat a la trama urbana

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l'empresa farmacèutica Almirall han signat un conveni que permetrà el soterrament del Canal Sedó al seu pas per aquesta indústria a la ciutat.

La inversió prevista és de 500.000 euros i està en el marc de les actuacions previstes al Sector 21 de Sant Andreu de la Barca.

El conveni l'han signat aquest matí l'alcalde de la ciutat, Enric Llorca, i el representant de l'empresa Marc Pérez.

L'actuació preveu donar continuïtat a la trama urbana, crear un carril bici de 2,50 metres d'ample a nivell de calçada i una vorera de 2 metres, que anirà del carrer Camí Vell del Palau fins al carrer Priorat.

El projecte es completa amb les actuacions de neteja, sanejament, canalització i cobriment de l'antic Canal Sedó, en la part confrontant amb les instal·lacions actuals d'Almirall, millorant les condicions de salubritat i estètica.

L'alcalde ha explicat que l'actuació contribuirà a "endreçar" el polígon industrial, donar continuïtat a la trama urbana i millorar la seguretat i la higiene.

Llorca ha recordat que una part del Canal Sedó ja es va cobrir arran les obres per a la construcció de la passarel·la que comunica el Parc Central amb el carrer Esport "i ara es dona continuïtat al soterrament".

De la seva part, el responsable de la planta de Sant Andreu de la Barca, Marc Pérez, s'ha felicitat perquè "es donin les circumstàncies" per poder soterrar el Canal Sedó "un fet que millorarà la seguretat i la higiene".