NOTÍCIES

Ajudes per què cap infant es quedi enrere

S’atorguen les beques per les activitats d’estiu
dilluns 07 de febrer del 2022, Sant Andreu de la Barca
Ajudes per què cap infant es quedi enrere

Un total de 45 famílies de Sant Andreu de la Barca ha rebut una beca per ajudar a pagar les activitats d’estiu dels seus infants.

 

En total s’han atorgat 36 beques, per valor de 5.500 euros a famílies de la ciutat.

 

També s’han atorgat 9 beques a famílies de Sant Andreu amb un infant amb necessitats especials. En aquest cas, el cost ha estat de gairebé 20.000 euros.

 

Aquesta és una de les línies d’ajut que va posar en marxa l’Ajuntament amb l’objectiu que cap infant es quedi enrere, amb independència de la capacitat econòmica de la seva família o de les seves característiques personal.

 

L’Ajuntament ha incrementat els recursos que destina a les escoles i l’ampliació d’aquests ajuts han passat de 2 a 8.

 

A més dels ajuts per les activitats extraescolars, s’ha incorporat una beca per al menjador dels alumnes de les llars d’infants municipals.

 

Les beques menjador són finançades pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, tot i que l’Ajuntament pot completar o assumir la totalitat de la beca amb fons propis, en funció de criteris tècnics.

 

Atenció a la diversitat

 

Les ajudes previstes també contemplen una especial atenció als alumnes amb algun tipus de discapacitat. Aquestes persones tindran una ajuda per sufragar les despeses que suposa tenir un acompanyant fora de les hores lectives, com, per exemple, al servei de menjador, d’acollida o a les activitats extraescolars.

 

Consulta la resolució d'atorgament i denegació dels ajuts a les activitats d'estiu i de suport a la inclusió en casals d'estiu https://bit.ly/3LpusQ6