NOTÍCIES

Ajuntaments del nord del Baix Llobregat posen l’accent en la formació per potenciar el sector agroalimentari

Es preveuen una trentena d’actuacions per contribuir a la digitalització de les empreses
dilluns 10 de octubre del 2022, Sant Andreu de la Barca
Ajuntaments del nord del Baix Llobregat posen l’accent en la formació per potenciar el sector agroalimentari

La formació és el principal dèficit de les empreses del sector agroalimentari, un aspecte que es pretén promoure i millorar amb la posada en marxa d’un pla que preveu una trentena d’accions en aquest àmbit.

 

Així es desprèn de la diagnosi que s’ha fet en el marc del programa de Tecnoalimentària, en el que participen ajuntaments del nord de la comarca del Baix Llobregat i que lidera Sant Andreu de la Barca i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

L’objectiu és crear un hub empresarial específic de la cadena de valor de l’alimentació, que permetrà generar sinergies i aliances entre les empreses i les entitats públiques i privades de la zona.

 

El primer pas és promoure accions de formació per satisfer les necessitats de formació i assessorament en digitalització i tecnologia adreçades a persones en recerca activa de feina, així com professionals que ha estan treballant en el sector.

 

El programa s’adreça a perfils professionals lligats a la cadena de valor com ara cambrers, cuiners i auxiliars de cuina, operaris de planta i de magatzem, comercials, responsables o personal administratiu alhora que busca també aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital de les empreses de la cadena de valor que més ho necessitin.

 

Les persones interessades poden consultar tota la informació al web www.tecnoalimentaria.cat