NOTÍCIES

Conxa Solans Roda guanya la 10a edició del premi literari Delta amb “Res no es pot amagar”

L’Ajuntament promou un certamen adreçat exclusivament a dones
dilluns 03 de agost del 2020, Sant Andreu de la Barca
Conxa Solans Roda guanya la 10a edició del premi literari Delta amb “Res no es pot amagar”

L’escriptora Conxa Solans Roda ha estat la guanyadora del premi literari Delta amb l’obra “Res no es pot amagar”, que ja està disponible en format EPUB.

Aquesta novel·la, escrita en primera persona sobre la història sentimental d’una dona, és una obra amb perspectiva de gènere, i uns personatges femenins forts i molt interessants. És tracta d’un retrat històric del rol de les dones abans, durant i després de la Guerra Civil, i després de la Segona Guerra Mundial. Històries d’exili, matrimonis de conveniència i convencions socials.

Així mateix, també es pot gaudir d’un vídeo commemoratiu d’aquesta edició, que conté un repositori de les obres guanyadores des dels inicis de concurs, i una entrevista amb la Conxa Solans Roda, en la que parla de la seva vida i la seva obra, així com de la seva vinculació amb el Baix Llobregat.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca participa en aquest concurs que té una periodicitat bianual i té com a principal objectiu fomentar la creació literària de les dones reivindicant la seva mirada i pensament com a claus per transformar la societat, donant-les així un reconeixement públic.

A través d'aquest concurs es pretén encoratjar les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l'escriptura i promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura.