NOTÍCIES

Desenes d'alumnes participen en el mapping de Casa Estrada

dimecres 20 de desembre del 2023, Sant Andreu de la Barca
Desenes d'alumnes participen en el mapping de Casa Estrada

Desenes d'alumnes dels diferents centres educatius de Sant Andreu de la Barca han participat en el mapping que es va poder veure ahir projectat a la façana de la Casa Estrada. L'acte va començar amb la coral del Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany que van cantar algunes cançons per entrar en ambient nadalenc.

Per altra banda, les dues carpes situades al fons del pati van acollir una doble manualitat. La primera per pintar la façana de la Casa Estrada amb diferents dibuixos relacionats amb el Nadal, una decoració que després es va veure projectada a tamany real damunt la façana de l'edifici. La segona manualitat era una bola de neu creada amb material senzill, una manualitat que va tenir molt bona rebuda. La dinamització va anar a càrrecs de l'equip de professionals del SIS. 

Enmig d'una Casa Estrada il·luminada amb motius nadalencs que anaven canviant, van actuar els Castelles de l'Adroc amb diferents pilars. La regidora d'Educació, Infància i Família, Anna Serra va felicitar "la implicació de tothom per dur a bon terme un acte que ha estat una sorpresa agradable per a moltes persones". Per la seva banda, la regidora de Gent Gran, Isabel Marcos, ha destacat que "la col·laboració i el treball transversal és bàsic per aconseguir que totes les generacions creem actes tant bonics com el del mapping". 

Els dibuixos de l'alumnat projectats a la façana de la Casa Estrada es van poder veure fins a les 19:00.