NOTÍCIES

El Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany commemora el seu 25 aniversari

Amb activitats al carrer del 17 al 23 d’abril
divendres 14 de abril del 2023, Sant Andreu de la Barca
El Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany commemora el seu 25 aniversari

El Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany celebra aquest any els seus primers 25 anys de vida, pel que ha previst un àmplia agenda d’activitats.

 

L’objectiu, segons ha explicat l’alcaldessa Ana Alba, és treure al carrer les activitats que dia rere dia es fan al casal, que compta amb més de 700 associats.

 

L’alcaldessa ha explicat que “per aquesta commemoració hem previst un ampli programa que té com a finalitat posar en valor les activitats i la feina que es fa al casal”.

 

Del 17 al 23 d’abril es faran diverses activitats a diferents punts de la ciutat per donar a conèixer la feina que es fa des del casal i que té com a objectiu contribuir a l’envelliment actiu de la gran gent i facilitar la relació personal d’aquest col·lectiu.

 

Durant aquests dies es faran activitats com ara ball en línia, recitals de poesia o cant coral a diversos indrets de la ciutat.

 

Del 24 al 31 de maig es farà una jornada de portes obertes al casal. Aquests dies es mostraran les obres que s’han fet al jardí del casal, una proposta que va sorgir dels mateixos usuaris i usuàries en el marc d’un pressupost participatiu.

 

Durant aquests dies també es podrà visitar l’exposició que s’ha preparat per mostrar el quart de segle del casal i una mostra dels treballs de manualitats, pintura i boixets que en fan els usuaris.

 

Consulta el programa d'activitats al següent enllaç: https://sabarca.cat/recursos/documentacio_general/20230413133246_Programa Sant Jordi 2023.pdf