NOTÍCIES

El president Montilla destaca els projectes de futur de Sant Andreu de la Barca

Ha visitat la ciutat i ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament
dilluns 07 de novembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
El president Montilla destaca els projectes de futur de Sant Andreu de la Barca

El president de la Generalitat José Montilla ha destacat la gran transformació viscuda a Sant Andreu de la Barca els darrers i anys i ha posat en valor els projectes de futur previstos.

 

Qui va ser president de la Generalitat entre 2006 a 2010 ha visitat avui dilluns Sant Andreu de la Barca. Montilla s’ha reunit amb l’alcaldessa, Ana Alba, ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament i ha visitat alguns dels indrets de la ciutat que viuran una gran transformació els pròxims mesos.

 

José Montilla va ser treballador de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a principi dels anys vuitanta i ha explicat que “avui la ciutat no té res a veure amb aquella” i ha subratllat “la gran transformació viscuda els darrers anys”.

 

Montilla ha visitat la zona de la ciutat on l’Ajuntament ha projectat una nova escola bressol i on reclama a la Generalitat que faci un nou ambulatori.

 

José Montilla, que, entre d’altres coses, va ser alcalde de Cornellà, president de la Generalitat i ministre d’Indústria ha assegurat que “no hi ha res més important que presidir el teu país però res més gratificant que ser alcalde de la teva ciutat”.

 

En aquest punt ha coincidit l’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca. Alba ha recordat que “tenim un projecte de futur per la ciutat que ens il·lusiona i amb el que pretenem que la ciutat avanci i es col·loqui al capdavant de la comarca”.