NOTÍCIES

El santandreuenc Rubén Cañizares guanya la prova de la Copa Catalana de BMX disputada a Sant Andreu de la Barca

El segon classificat en la categoria Open Pro 17+ masculina ha estat Adrián González del Moto Club Sant Andreu
dilluns 06 de novembre del 2023, Sant Andreu de la Barca
El santandreuenc Rubén Cañizares guanya la prova de la Copa Catalana de BMX disputada a Sant Andreu de la Barca

Foto: Ràdio Sant Andreu

 

El Circuit Municipal Santi Moreno ha estat l’escenari de la disputa de la penúltima prova de la Copa Catalana de BMX amb la presència de més d’un centenar de riders de totes les edats, en les categories de Pre-Benjami – Benjami – Principiant – Alevi – Infantil – Cadet – Junior – Junior Femina – SUB-23 – Elit – Elit S23 Fèmina – Master 30 – Master 40 – Master 50 – Master 60.

 

Sant Andreu de la Barca ja va acollir la primera prova de la temporada de la Copa Catalana de BMX disputada el passat 29 de gener. 

 

El santandreuenc Rubén Cañizares ha guanyat la prova Open Pro 17+ masculina de la Copa Catalana de BMX, seguit del corredor local Adrián GonzálezAdrián Mesa, també de Sant Andreu de la Barca i que comparteix club amb Rubén Cañizares amb el BMX Catalonia Team Club, ha estat el quart classificat.

 

Ignasi Jorba del Moto Club Sant Andreu, ha estat el sisè classificat, Pol Moreno setè i Pau Jorba i Iván Oulego, novè i desè classificats respectivament.

 

En la categoria Cadet 15-16 Ulises Barrachina del Moto Club Sant Andreu ha finalitzat en tercera posició seguit d’Ivan Quesada, també del Moto club Sant Andreu. En aquesta categoria el guanyador ha estat Sergio Morillo del BMX Terrassa Club.

 

En la categoria Cruiser B 30+,  Joan Delgado i Inocencio Pérez del Moto Club Sant Andreu han quedat cinquè i sisè classificats. Carlos Marquez finalment novè.

 

Pau Bedós del Moto Club Sant Andreu ha quedat en cinquena posició en la categoria infantil masculina de 13-14 anys.

 

Aaron Larraz ha estat segon en la categoria Aleví d’11 i 12 anys on ha compartit prova amb altres companys del Moto Club Sant Andreu com Oliver Barrachina (7è), Ricard Vidal, Gonzalo Fornieles, Roger Bedós, Pau Oulego i Berta Serra.

 

A la categoria principiant Miguel Pérez ha estat sisè, sent el primer classificat del Moto Club Sant Andreu en la categoria Principiant 9-10 anys.

 

En la cursa de la categoria Benjamí 7-8 anys, Nicolas Fornieles del Moto Club Sant Andreu s’ha classificat en setena posició.

 

Finalment en la categoria PreBenjamí 5-6 anys Alex Callejón ha estat quart classificat.

 

Pel que fa a la classificació de clubs, el BMX Terrassa Club ha obtingut 366 punts, el Moto Club Sant Andreu 310, el XL BMX 198 i el BMX Catalonia Team Club 177.

 

La propera i última prova de la competició es disputarà el 19 de novembre a Lliçà d’Amunt amb el Trofeu Joan Ventura.

 

Pel que fa a la propera competició a la ciutat, el proper 26 de novembre es disputarà una prova de la Copa Catalana de Mini Descens a Sant Andreu de la Barca.

 

The post El santandreuenc Rubén Cañizares guanya la prova de la Copa Catalana de BMX disputada a Sant Andreu de la Barca appeared first on Ràdio Sant Andreu.